hi-fi - на главную
MENUHi-Fi.com.ua
Каталог товаров
ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar
Розпродаж Hi-Fi!!!
о проекте каталог продукции новости где купить ua / ru




       // Портал Hi-Fi
         // Hi-Fi новости
           // Нова акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 — п’ять зірок...

Нова акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 — п’ять зірок та огляд від журналу What Hi-Fi?

Нові колонки 606 S3 – сміливий крок уперед.

What Hi-Fi? Вердикт

Завдяки всім покращенням, ці чудові 606 S3 за свої гроші являють собою велику, простору та вишукану систему.

Плюси

+ Більш потужний, енергійний та відкритий звук
+ Приголомшлива чіткість, деталізація та вишуканість
+ Легко слухати
+ Добра якість збирання

Мінуси

- Будьте обережні з партнерським обладнанням
- Могли б звучати трохи веселіше

Компанія Bowers & Wilkins може виставляти свої флагманські колонки серії 800 напоказ, як свої коронні, але у нас завжди була слабкість до лінійки колонок початкового рівня 600. Протягом більш ніж 20-річної історії модельного ряду він зібрав захоплені відгуки, останніми були колонки 606 S2 Anniversary Edition, що стали нашим нинішнім лауреатом премії у категорії найкращих поличних колонок вартістю 500–750 фунтів стерлінгів.

Їх наступникам, нещодавно випущеним Bowers & Wilkins 606 S3, в результаті є чому відповідати. Це найкраща колонка у новій лінійці 600 Series 3, а також старша сестра свіжозробленої п'ятизіркової та напрочуд чарівної колонки B&W 607 S3.

Чи зможе оновлена 606-та повторити цей успіх?

Ціна

Ми тестували попередню модель 606 S2 Anniversary, але за минулі роки ціни на нові колонки 606 S3, які їх замінили, неминуче зросли. Це аналогічне збільшення ціни, яке зазнала й менша модель 607 S3 початкового рівня, але 606 S3 міцно лишається на території середнього класу.

Конструкція та дизайн

Як і їх менші брати 607 S3, колонки 606 S3, принаймні зовні, практично не відрізняються від своїх попередників. Якість складання знаходиться на доброму рівні для цього класу, з чіткими краями, мінімальною лицьовою панеллю та точною обробкою. Завдяки цьому колонки загалом виглядають стильно. Ви можете придбати їх у трьох кольорових рішеннях: білому, чорному та дубі.
Найбільша різниця між двома новими моделями – це, звичайно, розмір. 606 S3 має велику площу основи 34,4 x 18,9 x 30 см (і значно глибші, ніж 20,7 см глибини у 607 S3) і використовує більший, 16,5-сантиметровий СЧ/НЧ-динамік (607 S3 має 13-сантиметровий).

Модель 606 S3 лишається двосмуговою фазоінверторною конструкцією з купольним твітером діаметром 25 мм і дифузором діаметром 16,5 см. У той час, як СЧ/НЧ-динамік, як і раніше, використовує запатентований B&W матеріал дифузора Continuum, бренд вперше вирішив в твітері застосувати титан. Раніше компанія B&W використовувала титан у динаміках звукових панелей телевізорів Philips, а от у її стереоколонках цей матеріал використовується вперше. За словами B&W, новий матеріал має покращити розподільну здатність і витонченість високих частот, тоді як сітчастий гриль, що закриває новий твітер (натхненний топовою серією 800 Signature), покликаний забезпечити більш відкритий саунд.

З іншого боку, в колонках 606 S3 використано багато дизайнерських концепцій і технологій, запозичених у старшої серії 700 S3. Серед них — покращений, потужніший «моторний блок» для середньо/низькочастотного динаміка, оновлений кросовер з високоякісними шунтуючими конденсаторами, акуратніші розташування клем динаміка і дизайн фазоінвертора на задній панелі колонки, а також подовжена система завантаження для кращого зменшення небажаного випромінювання з задньої частини твітера, що впливає на звук. Все це для того, щоб забезпечити більш чисте, відкрите звучання з мінімальними спотвореннями у всьому діапазоні.

Крім того, були посилені внутрішні розпірки, і два динаміки на передній панелі тепер розташовані ближче один до одного. B&W каже, що дизайн кілець, що перетинаються, покликаний поліпшити інтеграцію між двома динаміками та забезпечити кращу стереосцену.

Хоча ми були дещо розчаровані мінімальними відмінностями між моделлю 606 2019 року та S2 Anniversary Edition, оновлення нової моделі Series 3 вселяють у нас впевненість та надію на більш захоплюючу еволюцію.

Звук

Різниця між поколіннями S2 і S3 очевидна, коли мова йде про якість звуку 606-х. Ми — великі шанувальники моделей 606 S2 (зрештою, вони неодноразово отримували нагороди), але нове покоління робить крок уперед, коли мова йде про чистоту та динамічність звуку. Покращення відчутні до того, що старіша модель, яка все ще залишається пристойним виконавцем, звучить досить захаращено і динамічно пласко в порівнянні з ним.

606 S3 — стрункіший, точніший і вишуканіший звір. Він пропонує більш широке, відкрите і просторове звучання, з великою кількістю місця для «дихання» і «розквіту» пісень. Трек Nine Inch Nails "Right Where It Belongs" — це фантастичний тест на те, як колонки впораються з просторовими змінами протягом пісні, і 606 S3 вправно передає перехід від стислого, інтимного студійного запису до величезної, сповненої натовпу атмосфери живого виступу у фінальному приспіві. Те, як вокал Трента Резнора (Trent Reznor) розкривається, виявляючи приглушені до того шари нюансів, передано через 606-ю колонку з переконливістю і багатьма тонкощами.

Наростання напруги відбувається елегантно, в той час як мелодійне фортепіано і гучні синтезатори мають безліч деталей і текстур, в які можна вчепитися зубами. Альбом Нітіна Соуні (Nitin Sawhney) Beyond Skin демонструє тільки-но знайдені рівні досконалості 606 S3: тут достатньо місця для злету чистих високих частот, в той час як кожен запрошений вокаліст з його різними мовами і акцентами розкривається з усіма своїми індивідуальними особливостями і тональними варіаціями. Іноді такий рівень деталізації може навіть зачаровувати. Збільште гучність, і колонки можуть досягти рівня вечірки з легкістю і чіткістю, з невеликими спотвореннями, які не заважають нам насолоджуватися звучанням. Колонки без проблем заповнили нашу велику кімнату для прослуховування розміром 3 м х 7 м х 4 м (ширина х висота).

Завдяки більшому середньо/низькочастотному динаміку і глибшому корпусу, колонки отримали додаткову вагу, силу і авторитет. Оркестрові твори звучать з переконливіше, в більш широкому звуковому діапазоні, ніж це дозволяють менші 607 S3, в той час як низькі частоти — від задумливих тонів в "Angel" Massive Attack до фанкових басів в "Players" Coi Leray — є контрольованими і мають органічну глибину звучання. Вони надаються з набагато більш приємним глухим ударом і глибиною.

Ця додаткова басова потужність означає, що колонки 606 S3 не до того ж схильні до злегка збудливого і спрямованого вперед звучання високих частот, як їх жвавий побратим 607 S3; але ми все одно рекомендуємо бути обережними з партнерськими продуктами hi-fi, аби отримати щонайкраще від цих колонок. Підсилювач з великою потужністю, деталізацією і ритмічною майстерністю буде працювати добре, і ми використовуємо різні варіанти в діапазоні цін, від потужного Cambridge Audio CXA81 до нашого еталонного PMC Cor, і навіть бадьорий Naim Nait 50, випущений обмеженою серією. Ми також рекомендуємо розміщувати ці колонки на спеціальних підставках і залишати достатньо місця у відстані до задньої стіни, щоб тиловий порт (і це атмосферне відчуття простору) не був перекритий.

З огляду на баланс, 606 S3 є більш врівноваженими та зрілими братами і сестрами оптимістичного виконавця 607 S3. Цей дещо стриманий, продуманий характер 606 S3, з його більшим масштабом і більшою відкритістю комусь сподобається більше, але нам вони вбачаються не такими веселими, як 607-мі.

Ми вважаємо, що 607 S3 краще вправляються з динамічною експресією, забезпечуючи більш солодке, чарівне і гнучке звучання. Хоча 606 не поступаються в атаці і жвавості, ми вважаємо, що вони не утримують пісні разом так само згуртовано, як при відтворенні через 607. Менші колонки просто трохи спритніші та ритмічніші.

Чи виникали у нас проблеми з безперервним відтворенням альбомів через 606-ту колонку? Зовсім ні. Чистий, потужний характер цих нових колонок і надалі вражає, вони дуже приємні для прослуховування.

Вердикт

Якщо ви можете собі дозволити та ще й розмістити колонки на щабель вище компактних 607 S3, бажаєте більшого масштабу звучання і потребуєте більшої потужності басів, то B&W 606 S3 стануть вам більш до вподоби. Їм не завадив би натяк на ентузіазм їхніх менших братів і сестер, але нові колонки Bowers & Wilkins 606 S3 є поліпшенням свого попереднього покоління в усіх відношеннях. У парі з не менш талановитим сетапом вони засяють.

ОЦІНКИ

  • Звук 5
  • Складання 5
  • Сумісність 4

Технічні характеристики Bowers & Wilkins 606 S3

Bowers & Wilkins 606 S3 7.jpg

  • Тип: стійкові
  • Динаміки: 25-мм твітер, 16,5 см СЧ/НЧ
  • Фазоінвертор? Так (ззаду)
  • Двопровідна (Bi-wire)? Так
  • Імпеданс: 8 Ом
  • Чутливість: 88 дБ
  • Розміри (висота): 34,4 х 18,9 х 30 см.
  • Вага 7,05 кг
  • Варіанти оздоблення: x3 (білий, чорний, дуб)

Джерело

Також вам буде цікаво: Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Loudspeakers. Огляд

ArtisonAtlas CablesAureaBowers & WilkinsBurmesterCabasseClasse AudioClearaudioClearaudio VinylDaliDefinitive TechnologyDenonE.A.R./YoshinoHEOSJICOJVCLEDestLW SpeakersMarantzMean wellNagaokaNordostP5Polk AudioRaidhoReal CableRotelSavantSCANSONIC HDThorensTonar

Hi-Fi рассылка
E-mail:



Облако тэгов
Оптический кабель многомодовый, куплю av ресивер, cd dvd плеер, купить музыкальный центр, burmester 111, hi fi акустика


о проекте | продукция | новости | где купить |

Copyright © 2002-2024 hi-fi.com.ua. Перепечатка и публикация материалов
разрешена при условии указания ссылки на сайт hi-fi.com.ua